Ali veste kaj vse živi v vaši vzmetnici?

Za alergijami po podatkih svetovnih organizacij oboleva že vsaj 30 % prebivalcev v razvitih državah. Na to vplivajo različni dejavniki sodobnega življenjskega standarda in dela. Industrijska proizvodnja uvaja vedno nove tehnologije in izdelke.

Pridelava hrane poteka po drugačnih postopkih kot v preteklosti. Spremembe nastajajo v našem naravnem okolju, tako v zemlji kot v ozračju, dodaten dejavnik v načinu odzivanja organizma pa so tudi nenehne psihične in fizične obremenitve. Pogosto se niti ne zavedamo, da smo alergični na prah in pršice in se le sprašujemo, zakaj se vsako jutro zbudimo utrujeni ter zakaj nas pogosto srbi koža in imamo otekle oči.

Oblazinjeno pohištvo – raj za pršice in mikrobe

Vsi, ki imamo težave z alergijami se zavedamo, da so udobno oblazinjeno pohištvo, žimnice, vzglavniki in blazine pravi raj za pršice, prah in bakterije. Kljub temu pa pozabljamo na dejstvo, da naša vzmetnica v povprečju vsebuje kar 2 milijona pršic, četudi je praktično nova. S tem razlogom se pogosto odpovedujemo udobju oblazinjenega pohištva, kar pa z uporabo primernega sesalnika ni potrebno.

Miha čisti z Hooverjem

Poglejte v videu spodaj kako je Ultra Vortex postal MIhov najboljši prijatelj:

Rešitev za vas je sesalnik Hoover Ultra Vortex. Izjemen sesalnik je narejen posebej z namenom, da vam pomaga ustvariti in vzdrževati zdravo okolje za vas in vaše najbližje.

Več o Hoover Ultra Vortex si preberite tu: http://mihacisti.si/ultra-vortex/

Iz vzmetnic, naslanjačev, blazin, zof in ostalega oblazinjenega pohištva bo odstranil alergene, prah in pršice. To mu omogočajo kar trije različni načini globinskega čiščenja. Motor z močjo 500W bo z globinskim sesanjem odstranil umazanijo, prišice in prah iz globin tkanine;
Globinsko stepanje z vrtljivo krtačo, ki doseže do kar 4200 obratov na minuto, bo prodrlo globoko v tkanino in poskrbelo, da pršice, prah in alergeni izginejo iz ležišča. Z UV svetilko bo uničil 99,9 % bakterij, alergenov in pršic ter preprečil njihov nadaljnji razvoj.

Tako vam bo Ultra Vortex pomagal ustvariti prijetno in zdravo domače okolje, različne prevleke proti pršicam in izogibanje oblazinjenemu pohištvu ob redni uporabi Ultra Vortexa pa bodo postali preteklost. Sesalnik odlikuje ciklonsko sesanje brez vrečk, preprosto praznjenje posode za prah in udobno sesanje brez napora. Poleg pršic se boste z Ultra Vortexom uspešno znebili tudi dlak svojih hišnih ljubljenčkov, zaradi svoje učinkovitosti pa bo postal vaš najboljši prijatelj.