RAPIDÓ PRALNI STROJ – NAJPREPROSTEJŠI NAČIN ZA PRIHRANEK ČASA

V sodobnem življenju je najdragocenejša dobrina čas, zato je prav čas v osrčju zasnove našega novega pralnega stroja Candy RapidÓ, ki s svojimi hitrimi in učinkovitimi dnevnimi programi pranja zagotavlja prihranek časa. Pri Candyu razumemo kako je v hitrem tempu življenja vse težje usklajevati številne dnevne obveznosti, zato vam z novim pralnim strojem nudimo preproste, a hkrati pametne in inovativne rešitve.

S pralnim strojem Candy RapidÓ se vam ni treba več odločati med prihrankom časa ali brezmadežnim perilom. Hitri programi so sedaj s pomočjo nove tehnologije motorja še učinkovitejši in dosežejo vrhunske rezultate pranja.
Kot eden vodilnih proizvajalcev na tržišču poznamo pomen inovacij in se nenehno trudimo lansirati aparate z domiselnimi rešitvami, ki zagotavljajo uporabniku resnično enkratno izkušnjo.

 

EKSKLUZIVNA FUNKCIJA SNAP&WASH, NAJBOLJŠI POMOČNIK PRI IZBIRI PROGRAMA PRANJA

Ste pripravljeni na novo doživetje? Preprosto fotografirajte kup vašega perila in aplikacija na pametnem telefonu vam bo ponudila ustrezen najhitrejši program pranja glede na količino, vrsto in barvo perila. Funkcija poleg tega izbere tudi pravo temperaturo in hitrost ožemanja.
Naj bo Snap&Wash vaš pomočnik, ki prihrani čas z enim klikom.
Hitreje in pametneje ne gre, mar ne?

 

9 NAJPOPOLNEJŠIH HITRIH PROGRAMOV NA TRGU, PERILO PA OPRANO PREJ KOT V 1 URI

Kar 65% uporabnikov izbira hitre programe pranja perila*, težava pa nastane pri izbiri programa, ki bi bil hiter in hkrati učinkovit.
Candy tudi tukaj nudi preproste vendar učinkovite rešitve saj lahko izbirate kar med 9 programi, ki operejo v manj kot eni uri in so primerni za vse vrste tkanin.
*podatki temeljijo na analizi aplikacije Candy Simply-Fi.

 

NAJVEČJE UDOBJE, NAJPREPROSTEJŠA UPORABA

Polnjenje, praznjenje in upravljanje pralnega stroja še nikoli ni bilo tako brezskrbno in preprosto. Višja in večja vrata ter inovativna ergonomska oblika zaslona omogočajo udobno upravljanje brez sklanjanja. Nov najpreglednejši zaslon doslej pa ponuja izbiro programov tudi v vašem jeziku.
Candy RapidÓ – oblikovan za vaše udobje.

 

PRALNI STROJ, KI GOVORI Z VAMI

Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko govorite s strojem, ta pa vam bo posredoval nasvete in namige za pranje in vzdrževanje. Zastavite mu vprašanje, presenečeni boste, kaj vse zmore. Odgovoril bo na številna vprašanja o najprimernejšem programu pranja, odstranjevanju madežev in negi perila, vas obveščal o delovanju pralnega stroja, ter nudil podporo pri morebitnih okvarah.
S pomočjo aplikacije, ki vam omogoča celovito daljinsko upravljanje lahko preverite stanje svojega perila v vsakem trenutku, tudi ko niste doma.

Več si lahko preberete na: www.candy.si/sl_SI/rapido