Danes si skoraj ne predstavljamo kuhinje brez hladilnika, ki ponujajo neskončno funkcij in možnosti, kar sodoben človek potrebuje.

Candy Bello zadovolji tudi najbolj zahtevne kupce, saj se z svojo elegantna oblikovanost odlično sklada s sodobnimi kuhinjskimi trendi.

Edinstveni upravljalnik na vratih hladilnika

Nov hladilnik Candy Bello omogoča možnost dvojnega upravljanja preko posebnega upravljalnika na vratih hladilnika ali preko aplikacije za pametne telefone in WiFi sistemom Simply-Fi, s katerim imamo popoln pregled nad delovanjem hladilnika in shranjenih živil v njem. Posebno oblikovani okrogli digitalni upravljalnik ponuja ločeno upravljanje hladilnega in zamrzovalnega predela.

Za tiho delovanje poskrbi Inverter tehnologija

Hlajenje v hladilniku Candy Bello je optimizirano, delovanje zato tiho, za kar poskrbi inverter motor. Inverter tehnologija je zasnovana, da je delovanje tiho, s tem pa prihranimo energijo in dosežemo maksimalno učinkovitost. Varčni kompresorji s posebnimi cikli vzdržujejo temperaturo konstantneje z manjšo porabo energije, kar podaljša življenjsko dobo kompresorja.

WI- FI povezljiv

s pomočjo aplikacije Simply-Fi za pametne telefone, boste sedaj imeli poln pregled nad delovanjem aparata in živil v njem. Od možnosti avtomatskega antibakterijskega cikla, do opozoril o motnjah delovanja in hitrih nasvetov ali upravljanja moči hlajenja na daljavo.

No Frost Plus

NO FROST PLUS tehnologija za ohranjanje najboljših lastnosti hlajenih izdelkov. Sistem multiflow z ventilatorjem omogoča potisk hladnega zraka po celotnem hladilniku in tako povrnitev optimalne temperature po odpiranju vrat. Poseben sistem omogoča avtomatsko odmrzovanje zamrzovalnika.

HOLIDAY funkcija – osebni asistent, ki poskrbi, ko ste na počitnicah

Za čas dopusta – HOLIDAY funkcija izklopi predel hladilnika, zamrzovalnik pa ostane vklopljen.

PURACTION

Je antibakterijski cikel, ki s pomočjo UVA svetlobe in posebnega filtra, v 30 minutah nevtralizira do 99,9% bakterij. Podaljšajte življenjsko dobo vaših živil in zmanjšajte neprijetne vonjave z dotikom prsta.
* ni na voljo pri vseh modelih

Eco Mode

Eco Mode nastavitev temperature omogoča energetsko učinkovito delovanje pri maksimalnih pogojih (+ 5 °C za temperaturo hladilnika, -18 °C za temperaturo zamrzovalnika).

Dvojni upravljalnik

Za večjo fleksibilnost in zagotavljanje najboljših pogojev shranjevanja živil se mora raven temperature in vlažnosti v predelu hladilnika razlikovati od predela, ki je namenjen zamrzovanju. Sistem dvojnega uparjalnika z ločenimi nastavitvami omogoča, da sistema hlajenja v predelu hladilnika in zamrzovalnika delujeta ločeno drug od drugega.